Over ons

100% familiebedrijf

Sinds 1962 worden onze koekjes met veel passie en vakmanschap gebakken. Als familiebedrijf staat Biscuiterie Seghers voor premium kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke, open en eerlijke relatie met de klant. Zo is en blijft alles koek en ei.

Biscuiterie Seghers - assortiment

Onze bakkers proeven mee

Ieder bakt zijn koek zoals hij hem eten wil. Bij Biscuiterie Seghers streven we naar een duurzame samenwerking op lange termijn. Zo werken we nauw samen met onze klanten om een product te creëren dat volledig aan hun wensen voldoet. Onze professionele, creatieve en innovatieve aanpak bij de ontwikkeling van nieuwe producten maakt van ons een unieke partner.

                                                     Geschiedenis

Het prille begin van Biscuiterie Seghers in 1962. Een foto waarop de oprichter staat in bakkersuniform.

1962

Biscuiterie Seghers wordt opgericht door Hubertus Seghers en zijn vrouw Lea De Baere. Het familiebedrijf vestigt zich in Tielrode, bij Temse. De bakkers maken er industrieel banketgebak, voornamelijk de befaamde kokosrotsjes zonder chocolade.

Biscuiterie Seghers gebouw 1981

1981

De koekjesfabriek in Tielrode is te klein om aan de groeiende vraag te voldoen. Biscuiterie Seghers vestigt zich dat jaar in een grotere fabriek te Temse voor de productie van kokosgebak, gebakrollen en bladerdeegproducten op semi-automatische productielijnen. In deze koekjesfabriek worden vandaag nog elke dag koekjes gebakken.

Biscuiterie Seghers - Kaasvlinders

1982

Na het plotse overlijden van Hubertus neemt Lea de dagelijkse leiding van de koekjesfabriek over. Dit samen met haar zeer jonge zonen, Pascal en Joris. Zij zullen de focus leggen op het verder moderniseren en automatiseren van het productieproces.

Foto gebouw biscuiterie Seghers 2007

2007

Biscuiterie Seghers blijft groeien. Daarom bouwen we een compleet nieuw bureaugebouw. Daarnaast krijgen ook de productiehallen en het magazijn een upgrade. In hetzelfde jaar neemt Euro Pâtisserie  Van Doorn Bakkerijen in Spijkenisse over.

Biscuiterie Seghers - Mergpijpen

2018

Biscuiterie Seghers neemt de Nederlandse groep Euro Pâtisserie over. Hierdoor vormen de koekjesfabrieken in Temse, Apeldoorn en Spijkenisse vanaf nu één bedrijf en wordt het familiebedrijf bijna vier keer zo groot. Het komt zo in de top 10 van grootste koekjesbedrijven in de Benelux.